Vagtordning
Akut dyrlæge tilbydes på Roskilde Dyreklinik

Kæledyr bliver ikke nødvendigvis syge eller kommer ud for en ulykke inden for normal arbejdstid. Du kan derfor altid få fat på en akut dyrlæge. Sammen med andre dyrlæger i Roskilde har vi etableret Dyrlægevaten i Roskilde. Det giver dig den sikkerhed, at du hele døgnet alle årets dage kan komme i kontakt med en dyrlæge.

Behandling med det bedste udstyr

Alle de akut dyrlæger, der indgår i Dyrlægevagten i Roskilde har en opdateret viden. Mange er også internationalt uddannet.

På Roskilde Dyreklinik har vi det nyeste specialudstyr. Dit kæledyr vil derfor altid være i gode hænder – også hvis det skal til dyrlæge om aftenen.

Selvom der kan være tilfælde, hvor vi er nødt til at handle hurtigt, vil vi altid sørge for, at du og dit kæledyr føler jer så trygge som muligt, når du har brug for en dyrlæge.

Dyrlæge til alvorlige situationer

Ideen med en akut dyrlæge er at have en, der kan rykke ud, hvis dit kæledyr pludseligt bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at høre, om dit dyr fejler noget, som kræver en dyrlæge her og nu, eller om det er noget, der kan vente til næste morgen, hvor dyreklinikken igen er åben.

Kontakt dyrlægevagten

Du kan ringe til dyrlægevagten i Roskilde på tlf 46 36 08 90.
Derefter dirigeres du til at kalde op til tlf 70 12 60 12.
Dette nummer er dog kun aktivt uden for klinikkernes åbningstid.
Imellem kl. 23 og kl. 8 bliver du direkte omstillet til Dyrehospitalet i København.

Når du skal bruge akut dyrlæge, er honoraret det dobbelte af dagstaksten. Vi modtager betaling kontant eller med Dankort.

Døgnvagt

telefon: 46 36 08 90​.
Vagtordning udenfor
klinikkens faste åbningstider.

Åbningstider:

Mandag: 08:00-19:00
Tirsdag-fredag: 08:00-17:00