Kirurgisk behandling
hos Roskilde
Dyreklinik

På Roskilde Dyreklinik foretages rutinemæssigt operationer af hunde, katte, fritter og gnavere. Dette gælder både sterilisation og kastration af kæledyrene, men også kirurgisk behandling af f.eks. knuder i hud eller andre steder, livmoderbetændelse og fremmedlegemer i tarmkanalen.

Knoglekirurgi

Som noget særligt på Roskilde Dyreklinik foretages operationer af frakturer (brækkede knogler) og diskusprolaps, og kikkertundersøgelser af led (artroskopier), da Jens Sejer har specialiseret sig indenfor knoglekirurgi. Der modtages henvisningspatienter fra andre dyrlæger med henblik på behandling af disse lidelser.​

Artroskopi

Ved undersøgelse med artroskop kan man se ind i kæledyrets led. Dermed kan man ofte finde årsagen til en eventuel halthed og behandle den.

Kikkertundersøgelser

På klinikken udføres rutinemæssigt kikkertundersøgelser af næsehule og tarmkanal evt. kombineret med udtagning af vævsprøver for at diagnosticere visse lidelser.

Monitorering

I forbindelse med operation benyttes de mest skånsomme bedøvelsesmidler, og dyrene tildeles ilt, mens de er bedøvede. Desuden tilkobles overvågningsudstyr til måling af blodets iltmætning, blodtryk og puls. Ved opvågningen overvåges dyrene af vores dygtige veterinærsygeplejersker

Døgnvagt

telefon: 46 36 08 90​.
Vagtordning udenfor
klinikkens faste åbningstider.

Åbningstider:

Mandag: 08:00-19:00 Tirsdag - fredag: 08:00-17:00

(lukket på helligdage)